Stel een vraag
1000 tekens over

Algemeen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Bestellen
U kunt uw bestelling opgeven per e-mail via de link Bestellen bij het artikel. Vergeet niet de door u gewenste maat aan te geven. Vul vervolgens het adres in waar u de bestelling geleverd wilt hebben. U krijgt zo spoedig mogelijk een orderbevestigingbevestiging van ons met rekening, als de rekening voldaan is wordt de bestelling verstuurd.

Verzendkosten
Voor bestellingen die per brief post verzonden kunnen worden bedragen de verzendkosten €2,50.
Voor grotere pakketten bedragen de verzendkosten €8,00.

Voor bestellingen boven de €175,00 worden geen verzendkosten berekend.

Gratis aflevering
Wij zijn met onze shop ongeveer elk weekend bij een VVO- of NOLB-wedstrijd te vinden. Als wij uw bestelling bij een van deze wedstrijden kunnen afleveren rekenen wij uiteraard geen verzendkosten, hoe klein uw bestelling ook is.

Garantievoorwaarden
O-CREW is niet de fabrikant of volmachtgever van de producten die worden verkocht op de Website. Wij bieden slechts assistentie bij garantieclaims voor de verkochte producten als dienst aan klanten van www.o-crew.com. De duur van de garantie verschilt per product en wordt vermeld in het garantiebewijs van het product of op de website van de fabrikant.

De garantie dekt alleen fouten voortkomende uit defecten aan materiaal of constructie die tijdens normaal gebruik ontstaan. De garantie dekt geen defecten die voortkomen uit ongelukken, brand, overstromingen, verkeerd gebruik, misbruik, verwaarlozing, verkeerde toepassingen, alteraties, foutieve installatie, modificaties, diensten verricht door iemand anders dan de fabrikant, of schade die toe is te kennen aan force majeure. De garantie dekt geen transportkosten van verzending naar de fabrikant of transportschade.
Voor het gemak van onze klanten biedt O-CREW assistentie bij garantieclaims. Als geautoriseerde retailer kan O-CREW het garantie proces vaak aanzienlijk sneller doen verlopen dan in geval van direct contact met de fabrikant. Bij een probleem dat onder de garantie valt neemt u contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Naar boven